Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی گفت: به صورت کلی یکی از مشکلات فعلی آموزش و پرورش ایاب و ذهاب دانش‌آموزان است؛ به حدی که گاهی خانواده‌های این دانش‌آموزان به دلیل پرداخت ۴۰ درصد از هزینه سرویس فرزندان‌شان را به مدرسه نمی‌فرستند.

جواد روحانی امروز، ۳۱ شهریور ماه، در تور بازدید از مدارس استثنایی مشهد اظهار کرد: در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید پویش «صحن حرم، مدرسه‌ام» برای تجهیز و نوسازی هشت مدرسه استثنایی در کشور آغاز به کار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آموزش و پرورش استثنایی به‌ عنوان متولی آموزش و تعلیم دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، عهده‌دار خدمت به گروه‌هایی از دانش‌آموزان کم‌توان ذهنی، چندمعلولیتی، جسمی، شنوایی، بینایی و طیف اوتیسم است.
 
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی ادامه داد: اکنون ۱۵۰ هزار دانش‌آموز استثنایی در کشور مشغول تحصیل هستند که از این تعداد ۵/۱۲ درصد معادل ۱۸ هزار دانش‌آموز در خراسان رضوی تحصیل می‌کنند. همچنین از این ۱۸ هزار دانش‌آموز ۵۰۰۰ نفر در مشهد حضور دارند. در مجموع ۲۵۰ مدرسه در خراسان رضوی به این دانش‌آموزان خدمات‌رسانی می‌کند.

روحانی با اشاره به کمبود فضای آموزشی برای دانش‌آموزان استثنایی در استان افزود: با توجه‌ به وضعیت خاص آموزش‌پذیری دانش‌آموزان استثنایی ما مکلف به پذیرش حداقلی آنان در کلاس‌های درسی هستیم تا امکان یادگیری بیشتری برای آن‌ها فراهم شود اما با توجه‌ به کمبود فضای آموزشی ناچاریم متناسب با فضای موجود دانش‌آموزان را ثبت‌ نام کنیم.

وی با اشاره به فعالیت مدرسه تبسم ۲ ویژه طیف دانش‌آموزان اوتیسم تصریح کرد: در همین مرکز آموزشی ۸۰ دانش‌آموز اوتیستیک حضور دارند که گاه رفت‌ و آمد آنان با دشواری‌هایی همراه است.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی ادامه داد: پیشرفت ساخت‌ و سازهای مدارس ویژه از ۱۰ تا ۹۰ درصد در حال انجام است. انتظار می‌رود سازمان نوسازی مدارس خراسان رضوی و مجمع خیران مدرسه‌ساز در این زمینه ما را همراهی کرده و افزایش سرانه آموزشی، مناسب‌سازی مدارس، تامین نیازهای دانش‌آموزان و... را فراهم آورند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آموزش و پرورش استثنائی سرویس مدارس آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان خراسان رضوی دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۶۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بیش از ۴۰ مدرسه در طرح سه شنبه‌های امید خراسان رضوی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، سه شنبه‌های افتتاح با شعار «هر سه شنبه، افتتاح یک مدرسه» از ۱۳ آبان پارسال و روز دانش آموز شروع شد و تا ۱۸ اردیبهشت پایان هفته نکوداشت مقام معلم سال ۱۴۰۳ و در طول ۲۷ هفته، بیش از ۴۰ مدرسه در سطح خراسان ضوی افتتاح و کلنگ زنی شده است.   مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در آیین افتتاح دبستان پیوند ۱ در ناحیه ۴ مشهد که با حضور جمعی از مسئولان و خیرین برگزار شد، گفت: خدارا شاکریم در هفته‌ای که مزین به نام معلم است مدرسه دیگری را با حمایت خیرین به دانش آموزانمان هدیه می‌کنیم.   سید امیر شوشتری افزود: خیرین عزیز مدرسه ساز، نیک اندیشانی هستند که به هر نحوی پشتیبان و حامی تعلیم و تربیت بوده و مانند معلمان شایسته تجلیل و تعظیم در این هفته هستند.    دبستان ۱۲ کلاسه دخترانه پیوند ۱ واقع در آموزش و پرورش ناحیه ۴ مشهد با مساحتی بالغ بر هزار مترمربع و نیز هزار و ۱۰۰ مترمربع زیربنا در سه طبقه با مشارکت خیر نیک اندیش «علی پیوندی زاده»، به بهره برداری رسید.

دیگر خبرها

  • نگاه پلیس به دستگاه تعلیم و تربیت ستودنی است
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • افتتاح بیش از ۴۰ مدرسه در طرح سه شنبه‌های امید خراسان رضوی
  • در نظر داریم امسال حدود ۱۱ هزار معلم در خراسان رضوی جدید جذب کنیم
  • افتتاح بیش از ۴۰ مدرسه در طرح سه‌شنبه‌های امید مشهد
  • پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقا فرهنگ ترافیک هستند
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود